Presupun ca multi l-ati vazut deja sau ati auzit macar de el, dar nu strica o recomandare in plus. Filmul este un rezumat al multor idei pe care le-am tot intalnit in colectia documentarelor ce au mai fost publicate pe aici. Merita mentionat si site-ul pus la dispozitie de realizatorii documentarului http://www.thrivemovement.com/
Multumirile pentru subtitrarea prompta merg catre Marian Matei, cel care in ciuda tonului usor negativist si pesimismului ce transpira uneori in comentariile sale, face o munca excelenta prin traducerea unor materiale valoroase precum cel de fata.
P.S. Rog luati in considerare ceea ce spuneam AICI inainte de adaugarea unor eventuale comentarii. Va multumesc.
(Dorin)
RăspundețiȘtergereMie mi-a placut documentarul, chiar daca unii il contesta ca fiind produs de de un reprezentant al elitelor. Pur si simplu omul spune adevarul. Vorba reclamei despre recuperatorii de credite: (elitele - cel putin o parte) "sunt si ei oameni si stiu ce inseamna..." :)
Foarte interesant !
RăspundețiȘtergeredorin - imi inchei de multa vreme articolele cu o rugaminte si un link la regulile de bun simt ale unui dialog ce subliniaza faptul ca e mult mai importanta ideea decat omul care o prezinta. Prin acest documentar, mr Foster mai spala din pacatele celor de la Procter&Gamble si nu trebuie sa fii un "expert" ca sa intelegi daca ideile sale sunt valoroase sau nu... :)
RăspundețiȘtergerela 1:44:52 imaginea cu locatia nu e in india... e in romania :)
RăspundețiȘtergereDap, sunt niste sate romanesti "ecologice" .. :)
RăspundețiȘtergereDa. Trebuie să fie ceva cu torurile alea. Știi ce mă mai gândeam: gogoșii au o formă de tor, polițiștii americani mănâncă gogoși. Trebuie să fie ceva aici! Poliția americană se hrănește cu energia noastră!
RăspundețiȘtergereYep, cred ca ai prins suptilitatea. Politzaii sunt de fapt miezul din kurtos.. ;)
RăspundețiȘtergerece coincidenta, Flavian, tocmai ce-am vazut filmul acum si apoi am intrat sa vad ce-ai mai postat, uite-l si aici :))
RăspundețiȘtergereAstia din film se contrazic.
RăspundețiȘtergereMai acum cativa ani erau siguri ca US este cea care vrea sa distruga lumea iar acum se pare ca este victima. Cine sa o faca victima, UE, Rusia, China?
Eu unul nu prea mai cred in filmele astea.
Salut Flavian!
RăspundețiȘtergereIn primul rand multumesc pt link-ul catre film. Interesant.
In al doilea rand, multumesc pt contributia ta forumul softpedia. Te urmaresc de ceva timp si esti unul din cei care m-au determinat sa cumpar aur fizic.
And lastly, check out this: http://fymaaa.info/carti-interesante/451-cgrnaru-cdtdlin-dan-energia-pentru-toei-061211.html
Flavian, in cazul in care nu stiai iti recomand aceasta carte pt a revedea cat de sigure sunt "descoperirile" din domeniul fizicii atomice: The Case Against
RăspundețiȘtergerethe Nuclear Atom, de D. B. Larson. Citez dintr-un review "What Larson does, and with alarming simplicity, is to show that most of the ―physical and chemical evidence‖ to which textbook writers refer, is equally consistent with many other hypotheses besides the theory of the nuclear atom, and is therefore no proof to any hypothesis." N-am terminat-o de citit ca sa o recomand ca 100% corecta si fara hibe, dar e buna pt formarea gandirii critice.
Asta pt ca se leaga de una din ideile din filmul prezentat, si anume de unde vine energia aia gratis ca doar noi "stim" ca n-are de unde, doar am invatat fizica la scoala si facultate, nu?
Anonim - notiunea de state este perimata. Gandeste in termeni de corporatii sau grupuri de interes. Atunci vei intelege ca nu se mai pune problema in termeni Rusia vs US vs China. Exista in fiecare stat persoane in functii de conducere care vor prelungirea starii actuale si a vechiului sistem, ca si persoane care li se opun si lupta pentru libertate.
RăspundețiȘtergereOvidiu - multumesc si eu pentru aprecieri si recomandare, site-ul fymaa este de mult pe lista mea
Synthesis - am mai avut de cateva ori discutii pe tema asta, sunt destul de lamurit cate aberatii se predau la scoala pe post de adevar incontestabil, mersi oricum pentru recomandare
Sal, ai mai trecut pe la David Wilcock - amenintari cu moartea, aur din belsug, alchimie, china build sua and so on...
RăspundețiȘtergereoarecare - dap, se trece cam rapid prin multe idei, pentru "incepatori" e greu de urmarit iar pentru "avansati" nu aduce prea multe noutati. Pe carlin il stiu de ceva vreme si eu, am urmarit cam tot ce a scos pentru HBO in ultimii 15 ani inainte sa plece dincolo. E simpatic si are dreptate intr-un fel: nu trebuie sa ne salvam planeta, ci specia... ;)
RăspundețiȘtergeremad io - am fost, am fost, dar nu aduce nimic nou pe partea asta. DW era mai interesant cand vorbea de free energy sau UFO, de cand a dat-o pe economie parca nu mai are acelasi farmec. Indiferent cate piscine de aur au strans baietii aia, nu o sa ne ajute prea tare, ba din cauza asta s-ar putea chiar ca rolul monedei de tranzitie sa nu mai fie jucat de aur.
Flavian, ceva inedit in materie de alternative educationale si energetice: http://www.ted.com/talks/lang/he/bunker_roy.html Un exemplu de cum oamenii simpli pot face de ras guverne, corporatii, institutii atunci cand isi propun cu adevarat sa ofere o solutie.
RăspundețiȘtergereMersi, o sa incerc sa le urmaresc pe amandoua acum de sarbatori cat mai am un pic timp liber.
RăspundețiȘtergereUn punct ceva mai realist de vedere asupra ultimelor articole DW si povestii cu aurul sau procesul.
Synthesis - am vazut filmuletul, intr-adevar o mana de oameni au reusit sa faca mai mult bine decat programele de ajutor ale asociatiilor caritabile, ca sa nu mai vorbim de fundatiile gen Bill Gates cu vaccinurile lor si FMI-ul cu "ajutorul" financiar.
RăspundețiȘtergereBuna, am avut numai acum timp sa vad filmuletul cu Thrive. Ok, sa zicem ca vrem sa punem in practica recomandarile (care sunt oricum, in mare majoritate, de bun simt). Bank locally... unde?? care banca e locala in Romania? si da, e foarte misto sa vezi satul lui Liviu Rebreanu la satele ecologice, de ce nu sunt mai multe??? in Romania miscarea anti OMG e foarte slaba, cand vorbesti cu lumea argumentele au ramas la stadiu de "sa lasam deoparte teoriile conspiratiei", de ce nu se discuta pe fond despre chestiile astea? crezi ca e ceva interesant de dezbatut poate la tine pe blog? Merci si La multi ani!
RăspundețiȘtergereFlavian... am urmarit acel filmuletz.. si altele pe care le-ai postat... si mai toate filmele conspirationiste indiferent pe unde au aparut...
RăspundețiȘtergereEu am o opinie a mea despre aceste fime si anume, ca au o agenda ascunsa de comunicare si sunt facute tocmai de cei pe care ii incrimineaza, adica de elita iudeo-francmasonica care trage sforile..
Think about it... si poate discutam si care ar fi scopul unui astfel de demers.
Anonim1 - inca mai exista o multime de CAR-uri si pe la noi: Structuri economice alternative
RăspundețiȘtergereAnonim2 - fiecare are dreptul la opinia lui
Din punctul meu de vedere elita iudeo-francmasonica a pus la cale un plan complex de comunicare (manipulare, intoxicare, propaganda) care are ca scop sa transmita publicului o teza centrala "Cunostinta, dublata de neputiinta de a face ceva".
RăspundețiȘtergereFilmele conspirationiste nu sunt chestii izolate, ele se leaga, au teme, teze si mesaje clar directionate catre public. Pentru ca oamenii sa puna botul li se imprima un caracter de "mister" de lucru inaccesibil publicului... chestie care este, desigur, falsa.
La fel cum, in timpu razboiului rece, filmele de propaganda aveau ca tema majora ce tari sunt rusii fata de nemti sau americani (si reciproc), filmele de propaganda din prezent au teme majore mult mai subtile, care se transmit in subtext (adica idea centrala, evidenta nu este totuna cu idea care se doreste a fi transmisa).
Totul a inceput de cand cu isteria "Codul lui Da Vinci" care a amorsat o suspecta curiozitate publica de a afla "lucruri ascunse", atitudine care persista si in prezent si care e folosita la greu de elita iudeo-francmasonica pentru scopurile proprii de propaganda.
Cu alte cuvinte ceea ce aflam din filmele conspirationiste sunt chestii pe care le stie toata lumea dar teza centrala e una singura "Stim ca stiti, dar nu ne pasa"...
Cred ca demersul final este transmiterea ideii de neputiinta si in nici un caz vreo intentie de a trasmite vreo idee valoroasa publicului.
De ce ne vrea elita, preocupati, ingrijorati, frustrati si stresati? Nu se stie.. Poate pentru a ne conduce pe piste false si a ne indeparta de adevaratele idei creatoare si de imbogatire spirituala.
Cred ca e un mare fast-food avalansa de filme conspirationiste.
Think about it, Flavian.
Anonim - am incurajat mereu echilibrarea filmelor pe care tu le numesti "conspirationiste" cu materiale pozitive sau creatoare, pentru ca altfel cazi dintr-o extrema in alta. Da, cunoasterea este buna, dar filtrul este necesar si selectarea la fel, pentru a nu cadea din extrema ignorantei in extrema de teama fara rost.
RăspundețiȘtergere