duminică, 12 iunie 2011

De weekend - Konstantin Meyl continuare

Un material mai bun decat cel de saptamana trecuta, din nou cu multumiri lui Synthesis pentru recomandare:

Konstantin Meyl - Scalar Waves from Flavian D on Vimeo.

P.S. Rog luati in considerare ceea ce spuneam AICI inainte de adaugarea unor eventuale comentarii. Va multumesc.

13 comentarii:

  1. Repede doua treburi care ies imediat in evidenta :
    1. Ce aveti cu cuprul ? E 95% eficient in materie de transmisie nu are nevoie de tehnomagie .
    Transmission and distribution losses in the USA were estimated at 6.6% in 1997....between energy produced (as reported by power plants) and energy sold to end customers;
    2. Mumbo Jumbo cu pamantul care expandeaza :P
    Pamantul incetineste din cauza Lunii , mareele alea care pot genera energie ghici de unde o iau ? Nu stiu de vre-o masuratoare care sa ateste asta iar Nasa masoara distanta pana la luna cu precizie de cm.
    De la un Phd m-as astepta la mult mai mult .Si eu pot aprinde Led-uri la distanta fara fir .
    BTW - sunt cat se poate de peak oil aware si am fugit de credite ca de draku :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Marte - mersi, fac si eu ce pot

    Gamma - nu avem nimic cu nimeni, dar cuprul costa bani, poluare pentru minerit si prelucrari, energie cheltuita la tras fire si instalat stalpi, timp pierdut la plantat campuri intregi cu linii de inalta tensiune. Vezi AICI detalii, mai ales episodul 7. Nasa nu mai e de ceva vreme sursa de informatii credibila pentru multi. Bravo cu creditele si peak oil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut treaba cu eolienele , acolo 22000MW e o cifra imensa , cineva a fost cretin (nimic nou ) si probabil a insumat proiecte concurente .Cifra reprezinta grosso modo capacitatea intreagii retele nationale.Nu e o problema cu Cu pt ca oricum productia mondiala de energie va scadea deci deja ce am facut e bun si suficient de ieftin fara sa fie nevoie sa prajesc toate pasarile si elicopterele care trec pe langa turnurile mele magice pe langa care emitatoarele GSM sunt fire de nisip .
    Unde a dezinformat Nasa de esti impotriva lor ? Pana una alta teodolitele sunt de acord cu ei si cu 99.99999 din mainstream. Fii foarte precaut cu tehnologiile bombastice , vezi de ex cat ii ia unui prapadit de motor imbunatatit sa apara in mainstream (vezi motorul Scuderi ) si asta macar are fizica cunoscuta de partea lui :) .

    RăspundețiȘtergere
  4. @Gamma
    "Si eu pot aprinde Led-uri la distanta fara fir." Si printr-o cusca Faraday ca Meyl? Cu unde e.m. in nici un caz! E adevarat ca in video-ul de mai sus nu arata si cazul acesta, dar daca te uiti la comentariile de la postul precendent ai sa vezi si niste experimente pe care le poti face in mod asemanator cu ce este prezentat in video.
    Teoria cu expanding Earth nu o comentam. Nu face subiectul discutiei de pe blog. S-a nimerit sa fie in acelasi video. Eu am rezerve in privinta ei.
    In ce priveste sistemul wireless de trans. propus vs. retea clasica de distributie, credeam ca avantajele sunt evidente pt toata lumea: 1) In caz de calamitati nu pierzi luni de zile pt refacerea retelei - pur si simplu instalezi un receptor intr-un singur punct. 2) Vrei en. electrica (MW) intr-un punct oarecare de pe glob acum (o insula, de ex.)? Nici o prob.! Montezi un receptor. 3)Sistemul Tesla a fost gandit de la bun inceput multi-rol, iar unul din roluri a fost alimentarea cu en. electrica a oricarui dispozitiv de pe Pamant (inclusiv cele de buzunar) care avea un circuit de acordare cu o statie de emisie. Era ceva mai avansat pe alimentare decat un sitem GSM pt comunicatii 4) Sistemul permite si obtinerea unui exces de energie la receptori (adica statia imi emite X Watti si in anumite conditii pot capta N x X Watti, N > 1) - adica free energy!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai este o problema cu Cu ca si resursa, vezi AICI. Din cate inteleg pana in acest moment nu se poate compara tehnologia undelor clasice cu cele GSM, deci nu cred ca prajitul ar fi o problema. Daca mainstreamul este de acord cu NASA, pentru mine asta e inca un motiv de neincredere. Iar precautia si reticenta nu ma caracterizeaza, prefer deschiderea catre nou si adoptarea ideilor bune indiferent de parerea generala... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Recomand si eu o carte care pe mine m a fascinat : Zen Calea de a fi in era globalizarii de Dokushô Villalba.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mersi. In ultima vreme oricum sunt tot mai zen.. se observa si pe blog probabil... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Revin cu recomandarea cartii de mai sus. Nu am citit nimic in viata mea (inafara cursurilor la facultate) de trei ori. Am comandat o in 5 exemplare pentru a o face cadou. E un cadou minunat pentru un prieten spiritual. O analiza extraordinara a lumii in care traim. O carte antisistem de un bun simt extraordinar care impresioneaza orice individ cu o minima deschidere spirituala.

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut Flavian
    O intrebare fara legatura cu articolul in speta: cum il cheama pe cel care apare la 1h si 2 minute in Zeitgeist III Moving Forward? Un tip cu mustata si par alb...are si un documentar f interesant dar, neamintindu-mi cum il cheama, nu stiu ce sa caut..ma poti ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  10. Lasa energia - e timp berechet pentru ea dupa aia...
    Scrie de prezent pana nu ne calca in picioare. Euro desi in dificultate e sustinut de micimeni, de cine e sustinut francul elvetian?
    Si ce crezi despre Grecia - e un experiment, un exemplu care trebuie dat sau pur si simplu e un camp de batalie pentru marile puteri ale momentului?
    Pe noi o sa ne ia dracu - dar in ce fel ? Perpeliti la foc marunt, arsi brusc de o schimbare sau ce alte previziuni mai ai?

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim1 - mersi inca o data, o pun pe lista

    Anonim2 - numele lui este Michael Ruppert si ar trebui sa-l cunosti din filmul Collapse. Vezi detalii AICI.

    Zummuz - de prezent m-am cam plictisit deocamdata. Astept sa-mi revina cheful sau sa se intample ceva interesant cu grecia sau cu altcineva. Previziunile raman aceleasi.

    RăspundețiȘtergere
  12. La fire de aceasi greutate si lungime aluminiul conduce mai bine decat cuprul. Si este de 3-4 ori mai ieftin si mult mai disponibil.
    Vezi http://en.wikipedia.org/wiki/Aluminum_wire

    RăspundețiȘtergere