duminică, 12 decembrie 2010

De weekend - David Wilcock

Teoria conspiratiei, economie, razboaie, ET, wikileaks, spiritualitate si multe altele intr-o emisiune radio de doua ore:

David Wilcock - MYTH OR LOGIC RADIO WITH TOM MURASSO

Pentru unii s-ar putea sa fie o chestie inutila. Pentru altii un material extrem de interesant care merita din plin cele doua ore de ascultare. Eu nu pot face mai mult decat sa vi-l recomand.

Rog luati in considerare ceea ce spuneam AICI inainte de adaugarea unor eventuale comentarii. Va multumesc.

15 comentarii:

  1. Da, stiu filmuletul ala de multa vreme, e bunicel si pe Michio Kaku l-am mai recomandat si eu pe aici ca fiind unul dintre putinii oameni de "stiinta" care indrazneste sa mai iasa de pe calea batatorita.

    La partea cu terorismul n-as fi insa de acord cu el, cred ca nu face nici el diferenta intre globalizarea cu forta impusa de NWO si o unificare de buna voie prin eliberarea oamenilor din limitele impuse de state, granite, diferente etnice sau altele de genul.

    Acum, despre ceea ce zice Tom Murasso, de fapt David Wilcock este posibil sa fie intr-adevar vrajeala, dar nu este evident nimic... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. P.S. Cred ca apropo de NWO exista mai multe genuri de persoane:

    - unii care neaga existenta NWO sau alte subiecte in afara celor oficiale, cum este si Michio Kaku

    - altii care au aflat de NWO dar sunt speriati ca tot ceea ce se intampla bun sau rau, este datorita lor

    - altii care sunt convinsi ca NWO poate fi la randul ei invinsa si ca in final totul va fi ok

    Pentru ca lupta manipularilor e in plina desfasurare e mai greu sa intelegi ce este "bun" si ce este "rau" pentru omenire, mai ales ca cele doua notiuni sunt si ele foarte relative... :)

    Ideal ar fi sa-si foloseasca fiecare singur capul si sufletul, sa lase deoparte ceea ce-i spune dogma religioasa, asa-zisa "stiinta" oficiala sau presa si televizorul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu ca sunt off topic dar merita.
    Sa va uitati pana in josul paginii: http://carsroute.com/index.php?s=romania

    RăspundețiȘtergere
  4. mickey - stiu ca si cei de la TG au fost impresionati si poate zic asta doar pentru ca m-am obisnuit eu cu el, dar nu l-as fi pus pe primul loc dupa mine... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, drept sa-ti spun nici eu nu l-as fi pus primul, m-as fi multumit sa-l vad mentionat doar. Dar daca lor le-a placut...

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut!

    Am promis ca elaborez o varianta argumentata a ideii ca actualul volum demografic (7 mld) nu poate supravietui decat pe baza existentei functionale a sistemelor de elctricitate, respectiv monetar-bancar. Iar ca o tranzitie catre altceva (alternative monetare) nu se va face pasnic.
    Pana la urma mi-au iesit doua postari, chiar si asa am impresia ca e cam intortochiat ce am scris (nu am separat prea bine esentialul de detalii):
    End of the world as we know it.

    Cum vor disparea 6 miliarde de oameni?

    RăspundețiȘtergere
  7. Eugen - totul depinde de cum se va desfasura tranzitia: rapid si cam trist pentru cei nepregatiti sau ceva mai lent, dar fara tragedii majore.

    Varianta a doua poate implica o perioada de vreo 20 de ani, deja stim asta din proprie experienta. In care dezintegrarea statelor si vechilor sisteme economice treptat, simultan cu renuntarea la moneda si aparitia de noi tehnologii care vor asigura independenta energetica a fiecaruia.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca varianta rapida ar fi de 20 de ani, rezultatul celei lente nu cred ca noi il vom vedea.
    Asta pentru ca este un eveniment planetar. Nu va fi ca Germania/Japonia sub ocupatie militara de catre state functionale. In 46 au fost pentru prima data introduse ratii in Anglia deoarece in Germania ocupata nu se producea nici un fel de mancare. Tot in ocupatia de dupa razboi, in Japonia, MacArthur a zis ceva de genul: "give me flour or give me bullets!"

    RăspundețiȘtergere
  9. Dupa mine varianta rapida ar fi 2-5 ani. Un fel de colaps generalizat si simultan al infrastructurii economice intr-o lume insuficient pregatita in majoritatea ei.

    Aceea ar fi intr-adevar varianta cea mai dura care ar putea insemna si o reducere mai brusca a populatiei, dar nu este neaparat sa se intample asta.

    Totul depinde de cum vor evolua lucrurile in privinta energiei. Asa cum observai si tu, acolo este cheia si de aceea am tot insistat pe acest subiect. Nu ai energie, este trist. Ai energie, atunci esti liber, independent de structuri, de stat, de bani.

    RăspundețiȘtergere
  10. Colapsul intradevar 2-5 ani, atat cred ca ar fi suficient ca sa ramanem maximum 20%. Fenomenele parcurse in acest declin abrupt vor devasta cea mai mare parte din restul infrastructurii si capacitatilor de productie. Energia este intradevar cheia relansarii. Dar tu privesti doar productia de energie. Cand distributia intr-o lume in colaps va fi enorm mai dificila.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca e usor exagerat 20%. Numai china si india au atat, iar ei supravietuiesc si cu coaja de bambus saracii. Iar restul au suficient teritoriu liber care poate sustine populatia retrasa din marile centre urbane chiar si cu mijloace rustice in perioada de tranzitie... :)

    Eu privesc problema energiei global. O solutie adevarata poate rezolva atat productia cat si distributia acesteia. De fapt "distributia" va fi partial eliminata daca sursele vor fi suficient de ieftine. Ma gandesc de exemplu la un panou solar de vreo 50 de ori mai eficient si/sau mai ieftin decat modelele actuale. Cati ar mai ramane conectati la renel sau distrigaz in acel moment ? Mentinerea retelei de transport in anumite zone ar fi pur si simplu mai costisitoare decat reciclarea ei si achizitia de noi surse.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai panoul solar poate functiona 8-10 ore pe zi, in zilele bune. Investitia insa in solutii de stocare pentru restul de 14 ore 'kind of beats the purpose'. Pe urma asta e o solutie pentru micii consumatori, pentru marii consumatori si pentru jump-start nu exista deocamdata perspectiva unei alternative. Iar in privinta distributiei ma refer la: ai nevoie sa transporti mult pe distante (zeci de Km), iti trebuie statie de redresare pana la 10.000 sau chiar 100.000 de V, la destinatie iti trebuie transformatoare care sa le coboare la 220V, asta foarte simplist spus; toata infrastructura asta are nevoie de intretinere si operare. Intreruperea brusca intr-unul din capete cauzeaza pagube majore sistemului (fie cand pica consumul fie cand pica productia), stii ca nu poti sa produci electricitate in gol si ca ea trebuie consumata? (evident dincolo de un prag)

    Cu privire la aspectul depopularii, China si India au cele mai multe orase cu peste 1 milion de locuitori. In China cred ca am vazut cele mai multe blocuri de peste 30 de etaje, ever, si aici ma refer la zonele slab urbanizate. Repet problema locuirii in orase (in cele foarte mari) este dependenta totala de aprovizionare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Panoul solar era doar exemplificativ. Ideal ar fi intr-adevar o sursa care sa nu depinda de soare, de vant sau de alte chestii. Ce-mi spui tu despre retea vine insprijinul afirmatiei mele ca mentenanta infrastructurii de transport e foarte costisitoare. Sunt lucruri pe care le explicam si eu aici sau aici.

    RăspundețiȘtergere
  14. Da ce ne facem cu aurul fermele si petrolul cind vine glaciara peste noi (din ce in ce mai multe semne si adepti)? Ca in ferma nu creste nimic sub 2 metri de zapada. Iar petrolul daca-l avem in rezervor bine, daca nu e nasol. Si ala, pina se termina. Panourile solare nu merg nici ele prea bine iarna.
    Eu as lua aurul si as pleca in africa.

    RăspundețiȘtergere
  15. MadMax, te-au speriat cateva zile de frig ? M-as mira sa vina glaciara, eu cred ca vom continua cu incalzirea. Daca povestea cu ciclurile solare la 87 de zile e adevarata, in ianuarie vine iar vremea calda... :)

    RăspundețiȘtergere